Meteen naar de content

Volg ons!

Magazijn Sale: Code "SEP15"

Top kwaliteit shapewear en waist trainers

Snelle levering binnen Nederland

Neem contact op

Waist Trainer Shapewear Smalle Slanke Taille Afvallen Rugklachten

Meteen een slanker en strakker silhouet! Versmal je taille, boost je borsten en billen en creëer een zandloper figuur.

Gratis Verzending Binnen Nederland en België

Jouw lichaam verdient het beste en met Bella Fit™ Julia worden al jouw pluspunten in het zonnetje gezet.

 •  Eenvoudig aan te trekken en makkelijk aan te passen. Bella Fit™ Julia aandoen en passend maken gaat zeer soepel vanwege de taillebanden van klittenband. 

 • Verminder vet en andere oneffenheden bij je buik en billen. Bella Fit™ Julia helpt met een uitpuilende buik en geeft je dadelijk een strak figuur. Daarnaast worden je borsten en billen enorm gelift. 

 •  Een soepeler, slanker en naadloos uiterlijk. Geen zichtbare naden, vervelende bobbels of lijntjes meer onder je kleding. De Bella Fit™ Julia is onzichtbaar. 

 •  Val af en verlies op een veilige en natuurlijke manier centimeters. Bella Fit™ Julia verhoogt de temperatuur rondom je middel, waardoor je vetverbranding rondom je buik en middel stimuleert. Daarnaast zorgt het voor een snellere afvoer van afvalstoffen en stimuleert het de bloedsomloop.

 •  Beschikbare maten: De Bella Fit™ Julia is te krijgen in maat S tot en met maat 3XL.

Beperkte voorraad nog: 28 beschikbaar

Waarom Bella Fit™ Julia?

Omarm je curves

Met het dragen van Bella Fit™ Julia worden je curves extra in het zonnetje gezet. Vanwege de compressie rondom je middel wordt de taille versmalt en tegelijkertijd krijgen de billen en borsten een enorme boost. Dit resulteert in een strak zandloper figuur met smalle taille en brede heupen. 


Direct een smallere taille

Echte vooruitgang met Waist-training gebeurt vaak al sneller dan je zelf denkt. Binnen je eerste week kan je namelijk al je tailleomvang met 2,5 cm verkleinen. Progressie gaat soms zo snel dat de meeste vrouwen 2 verschillende maten waist trainers kopen. Ieders ervaring is echter anders, maar gemiddeld genomen zien wij een tailleomvang vermindering van tussen de 5 en 10 cm. 


Verminder bobbels en putjes

Ben je je uitpuilende rug of buik zat? Voel je je ongemakkelijk als je een strak jurkje aan hebt? Zit je niet lekker in je vel wanneer andere mensen dit zien? Bella Fit™ Julia zorgt er direct voor dat je taille wordt behandeld en je figuur wordt gladgestreken. Enige bobbels of love handles, die je hebt zullen verdwijnen. 


Verbrand vet en zie er tegelijkertijd strak uit

De compressie van het corrigerend ondergoed zorgt voor vetverbranding van probleemzones waardoor je dus op een veilige en natuurlijke wijze centimeters verliest en kunt afvallen. 


Gratis Verzending op Bestellingen van Vandaag 

Bella Fit™ Julia in actie

Nog steeds vragen? Check onze veelgestelde vragen

Hoe zit het met mijn bestelling en het corona virus?

We leveren uw bestellingen gewoon uit. Transportbedrijven zijn nog steeds volop aan het bezorgen en dat betreft ook uw pakketje. U kunt gerust uw bestelling plaatsen!

Wat is de levertijd van Bella Fit™ Julia?

De vraag naar Bella Fit™ Julia is ongelooflijk hoog is ongelooflijk hoog. Omdat dit een exclusieve oplage is, doet elke bestelling die vandaag wordt geplaatst er gemiddeld tussen 5 en 10 werkdagen over om bezorgd te worden. 


Kan ik Bella Fit™ Julia ergens anders kopen?

De originele Bella Fit™ Julia is alleen online op deze pagina beschikbaar en je zult haarniet in winkels vinden.


Omdat we een nog groeiend bedrijf zijn, hebben we ervoor gekozen enkel online te verkopen om zo hogeretail kosten te vermijden. 

Zit Bella Fit™ Julia comfortabel?

Een waist trainer dragen vereist, vooral in het begin wat discipline, maar als jij jouw waist trainer consequent draagt zal het resultaat verbluffend zijn. 

De waist trainer is zeer prettig en comfortabel om dagelijks te dragen mits jij de juiste maat besteld hebt en als jij er eenmaal gewend aan bent dan heb je niet eens meer door dat jij deze om hebt.

Sterker nog, vele van onze klanten kunnen niet meer zonder!

Wat is mijn maat?

Hoe werkt waist trainen?

Omdat het een proces is om te wennen aan het dragen van een waist trainer adviseren wij om dit langzaam op te bouwen. 

Dit is een hulpschema: 

In week 1: 2 tot 4 uren per dag te dragen 

In week 2: op te bouwen naar 4 tot 6 uren per dag 

In week 3: op te bouwen naar 6 tot 8 uren en maximaal 10 uren per dag. 


Is het dragen van een waist trainer schadelijk?

Nee, waist trainen is niet schadelijk voor jouw organen of de gezondheid.De waist trainer wordt helaas nog te vaak verward met het ouderwetse corset.De waist trainer is géén corset en heeft dan ook, anders dan het ouderwetse corset, geen enkele invloed op de organen.Onze waist trainers zijn gemaakt van latex en hebben (in ons geval) maximaal 9 baleinen.De enige invloed die de waist trainer uitoefent is op het buik en taille vet en nogmaals dus niet op de organen. 


Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van shapewear en hebben inmiddels al tienduizenden waist trainers verkocht.Tot op heden hebben wij nog nooit één klacht binnengekregen van een klant die aangegeven heeft medische problemen of klachten ondervonden te hebben doorhet dragen van een waist trainer/shapewear.Wij kunnen dus concluderen dat het waist trainen veilig en medisch verantwoord is.

Hoe kan ik contact opnemen als ik meer vragen heb?

Onze live chat op Whats App is dagelijks bereikbaar tussen 12:00 en 22:00 uur. Mocht je ons toch liever willen e-mailen dan kan dat ook uiteraard. Ons email-adres is: info@bellafit.nl. We zullen binnen 24 uur reageren op je mail.

Bella Fit™ Julia in een oogopslag


 • Je wordt bij het omdoen direct 2 tot 3 maten slanker

 • Strijkt vet en oneven huid bij je billen en billen glad en geeft je lichaam het perfecte silhouet

 • Accentueert je borsten en billen en creëert een zandloper figuur

 • Stimuleert snellere vetverbranding rondom de buik en taillegebied en zorgt voor een betere bloedcirculatie

 • Biedt steun tijdens het sporten

 • Zorgt voor verbeterde lichaamshouding en vermindert rugklachten aanzienlijk. En dus perfect voor na operatie.

€70

Bespaar 30%: €49.00

Vorige maand 18000+ aankopen


Wat Onze Klanten 

Zeggen

14 dagen bedenktijd na ontvangst, niet goed geld terug

Gratis levering binnen Europa

Veilig betalen met IDeal, Bancontact of Creditcard

Hoogwaardige kwaliteit