Retourneren en ruilen

Bella Fit hoopt dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan kunt u uw bestelling retourneren.

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 30 dagen de tijd om deze te retourneren. De producten dienen ongedragen te zijn, in de staat waarin u ze heeft ontvangen en in de originele verpakking (inclusief het etiket) terug te sturen.

Meld hier uw retour aan: https://bella-fit.nl/a/retournerenofruilen

Retourneren is gratis als u kiest voor een omruiling of winkeltegoed. 


Bella Fit

Tjalk 32

2411NZ Bodegraven

Nederland

De producten zijn uw verantwoordelijkheid totdat ze aan ons worden geretourneerd, dus zorg ervoor dat ze goed zijn verpakt en niet kunnen worden beschadigd tijdens het transport. Bij schade kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die gebruikssporen vertonen.

Final Sale producten worden altijd op de website aangegeven met een rode FINAL SALE logo. Final Sale producten mogen niet geretourneerd worden.

Bij vragen of als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@bellafit.nl

Ik heb per ongeluk de verkeerde maat besteld.

Het kan iedereen overkomen dat u tijdens uw bestelling de verkeerde maat hebt aangevinkt. Geen probleem met ons als u ons dit binnen 24 uur na uw bestelling laat weten. Vermeld a.u.b. uw ordernummer en naam.

Ik wil het artikel graag ruilen voor een andere maat.

U kunt gemakkelijk uw aankoop omruilen voor een andere maat in onze retourportaal.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen.

Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te garanderen, maar helaas kan het voorkomen dat een artikel beschadigd of verkeerd geleverd wordt. Neem dan contact met ons op. U krijgt dan kosteloos alle informatie om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.

Het artikel is beschadigd, wat moet ik doen?

Heeft u een klacht of heeft u een artikel met schade ontvangen, neem dan contact met ons op. U krijgt dan kosteloos alle informatie om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.