Retourneren en ruilen

Bella Fit hoopt dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan kunt u uw bestelling retourneren.

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 30 dagen de tijd om deze te retourneren. De producten dienen ongedragen te zijn, in de staat waarin u ze heeft ontvangen en in de originele verpakking (inclusief het etiket) terug te sturen.

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Zorg er dus voor dat u het pakket voldoende frankeert en opstuurt naar onderstaand adres:

Bella Fit

Tjalk 32

2411NZ Bodegraven

Nederland


Download hier ons retourformulier in het Nederlands

Download hier ons retourformulier in het Duits

Download hier ons retourformulier in het Frans


De producten zijn uw verantwoordelijkheid totdat ze aan ons worden geretourneerd, dus zorg ervoor dat ze goed zijn verpakt en niet kunnen worden beschadigd tijdens het transport. Bij schade kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij kunnen geen ontvangstbevestiging van uw retour sturen. Bewaar daarom altijd het ontvangstbewijs van de retourzending, zodat u altijd kunt controleren wanneer wij uw retour hebben ontvangen.

Bij vragen of als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@bellafit.nl


Ik heb per ongeluk de verkeerde maat besteld.

Het kan iedereen overkomen dat u tijdens uw bestelling de verkeerde maat hebt aangevinkt. Geen probleem met ons als u ons dit binnen 24 uur na uw bestelling laat weten. Vermeld a.u.b. uw ordernummer en naam.


Ik wil het artikel graag ruilen voor een andere maat.

Voor retourneren en ruilen kunt u onderaan de website ons retourformulier downloaden. Hierop kunt u aangeven welke maat u graag zou willen ontvangen. Op dit formulier staat ook duidelijk vermeld hoe het pakket moet worden geretourneerd. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening, wij sturen het vervangende exemplaar kosteloos toe.


Ik heb het verkeerde artikel ontvangen.

Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te garanderen, maar helaas kan het voorkomen dat een artikel beschadigd of verkeerd geleverd wordt. Neem dan contact met ons op. U krijgt dan kosteloos alle informatie om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.


Het artikel is beschadigd, wat moet ik doen?

Heeft u een klacht of heeft u een artikel met schade ontvangen, neem dan contact met ons op. U krijgt dan kosteloos alle informatie om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.