Hoe Duizenden Vrouwen Direct 2 Tot 3 Maten Slanker Worden? Shapewear!

“Hoe Duizenden Vrouwen Direct 2 Tot 3 Maten Slanker Worden? Shapewear! “

Shapewear. Het fenomeen dat al terug dateert tot in 1000BC. Al jaren gebruiken vrouwen het om zichzelf beter te voelen in de kleding die ze dragen. Maar wat is shapewear nou eigenlijk? Wat doet corrigerend ondergoed nou precies en wat voor impact kan het op jouw leven hebben? Shapewear is er niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw jurkje beter zit als jij die aan hebt. Daarnaast kan shapewear ook een ‘lifestyle change’ zijn! 


Wat is Shapewear? 
Shapewear is figuur corrigerend ondergoed. Het geeft je het zelfvertrouwen om die outfit aan te trekken die je normaal niet zou aantrekken. Het corrigerende ondergoed werkt de imperfecties van jouw lichaam weg en zorgt ervoor dat jouw zelfvertrouwen terug komt! 

Wanneer we denken aan Shapewear is het korset een van de eerst vormen van shapewear. Hedendaagse figuur corrigerend ondergoed komt in de vorm van: body’s, jarretelles, korsetten en ondersteunende slips en panty’s. Ook worden deze corrigerende kledingstukken van dag tot dag gedragen in allerlei omstandigheden. 

Shapewear zorgt er voor dat jij de meeste zelfvertrouwen krijgt in jezelf zonder dat jij iets aan jezelf hoeft te veranderen. Shapewear zal bepaalde delen van jouw lichaam slanker maken en je pluspunten accentueren. 

Shapewear kan ook op een minder voor de hand liggende manier impact hebben op jouw leven. Doordat jij samen met shapewear deze onzekerheden aanpakt in je leven kan dit tegelijkertijd ook andere positieve factoren activeren. Doordat shapewear een nieuw beeld van jouzelf creëert kan dit ook motiverend werken om dat nieuwe beeld na te gaan streven. In andere woorden: Doordat jij jezelf op een nieuwe manier ziet wil jij ook gaan proberen deze look te behalen. Met deze motivatie kan jij nieuwe manieren gaan vinden om op dat streefgewicht te komen! 


5 redenen waarom vrouwen van shapewear houden!

1. Accentueer je pluspunten met Shapewear
De hoofdreden waarom shapewear goed werkt is omdat het een directe oplossing is om de pluspunten van jouw lichaam te accentueren. Elk kledingstuk en elke lichaam is anders. Echter kan shapewear jou helpen om je lichaam te accentueren op een manier dat bepaalde kledingstukken een betere fit hebben en een mooier resultaat tonen! 

2. Meer fysieke steun voor kwetsbare lichaamsdelen
Naast een modebewuste functie heeft shapewear ook een praktische functie. De corrigerende kledingstukken kunnen ook helpen met fysieke steun op bepaalde plekken van je lichaam! Heb jij bijvoorbeeld een zwakke onderrug? Dan kan een paar corrigerend ondergoed extra steun geven voor jou rug zodat jij gemakkelijker de dag door komt! 

3. Postuur 
Naast fysieke steun helpt shapewear jou ook om een beter postuur te krijgen. 

4. Shapewear stimuleert jouw bloedsomloop
Het corrigerende ondergoed heeft ook medische voordelen. Doormiddel van het regelmatig dragen van shapewear verbeter jij ook de bloedsdoorloop in je lichaam. Dankzij juiste druk en warmte op bepaalde plekken stroomt je bloed beter door. 

5. Het geeft een boost in je zelfvertrouwen!
Misschien wel de belangrijkste van allemaal: zelfvertrouwen. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt over jezelf. Shapewear draagt bij het creëren van meer zelfvertrouwen in situaties waarin jij dat nodig hebt. Want wat is er nou belangrijker dan je goed voelen over jezelf? 



Wil jij shapewear ook een kans geven? Check dan nu Bella Fit shapewear! Ga naar www.bellafit.nl en bekijk het diverse inventaris aan shapewear speciaal voor jou! 

 


SHOP NU

Blog

RSS